Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Industrial Access SA - Membru Fondator

 

 

Industrial Access - Soluții la cerere. Nu produse

 


Industrial Access România este liderul de piațã în domeniul nacelelor și platformelor pentru acces și lucru la înãlțime din România (servicii de închiriere, vânzare, post-vânzare, consultanțã, finanțare, etc) : IA oferã soluții la cheie care garanteazã succesul clienților sãi - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci când are nevoie și doar pentru cât are nevoie.

Începând cu toamna anului 2008, Industrial Access România a introdus pe piata prin noua sa divizie de micã mecanizare o gama de produse noi: generatoare, compresoare de aer și ciocane pneumatice, pompe pentru ape reziduale, generatoare de sudurã, turnuri de iluminat, stații de spãlat mobile și containere de combustibil diesel.

Industrial Access administreazã o flotã cu peste 1200 de utilaje, cu o extindere la nivel național, dar și în țãrile vecine (Bulgaria și Moldova).

Industrial Access dispune în România de un punct de lucru în București ( DN5 Jilava) și alte șapte în țarã (Timișoara, Constanța, Iași, Cluj, Brașov  și Craiova) cu scopul declarat de a oferi un raspuns mult mai rapid și mai ieftin clienților sãi, prin reducerea costurilor de transport pâna la clientul final.

Industrial Access România reprezintã soluția perfectã pentru orice companie care activeazã pe piata industrialã, comercialã, insituționala și a construcțiilor, care necesitã acces, lucru la înalțime și utilaje de micã mecanizare.

Soluțiile de închiriere oferite de Industrial Access România se bazeazã pe o structurã de service foarte bine dezvoltatã la nivel național, ce garanteazã intervenția în teren în maxim 24h de la sesizarea clientului cu ateliere mobile echipate la standard de producator, orice reparație fiind realizatã în termen de maxim 48h, indiferent de cauza defecțiunii – datoritã dimensiunilor flotei putem asigura oricând și oriunde în România echipamente de rezervã. Astfel garantãm clienților noștri cel mai bun raport calitate / preț / timp efectiv de lucru din România.

CUI: RO 17310790
Nr. Reg. Com.: J40/4133/2005
Adresa:

Sediu social: Str. Nerva Traian Nr. 3, City Business Center, 031041, Sector 3, Bucharest, Romania

Adresa Corespondenta: Sos. Giurgiului Nr. 48U, DN5 (E70 / E85), 077120, Jilava, Ilfov, Romania

Contact:

Stefan Ponea - CEO & General Manager

Telefon:

 +40 21 313 02 00

Fax:

+40 21 313 02 22

Mail: office@industrialaccess.ro
Website: http://www.industrialaccess.ro