Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

T&T Access Solutions SRL - Membru Fondator

 

We won’t let you down

 

T&T Access Solutions comercializeazã și închiriazã nacele și platforme pentru lucru la înãlțime pentru orice aplicație, în domeniile industrial și civil, acordând o deosebitã atenție elementelor de siguranțã și nivel tehnologic ale acestora, dar și o gamã completã de servicii, printre care: asistențã în garanție și post-garanție, piese de schimb, service, consultanțã tehnicã de specialitate pentru gãsirea celor mai bune soluții pentru clienții sãi, centre de formare personal calificat.

 

TTA deține un parc propriu de utilaje pentru închiriere, acesta fiind în continuã creștere și diversificare și mereu menținut în perfectã stare de funcționare de cãtre echipa proprie de service. Oferta generoasã a companiei cuprinde toatã gama de platforme oferind posibilitatea de a gãsi echipamentul cel mai potrivit oricarui tip de aplicație, cum ar fi: lifturi pentru personal, utilaje autopropulsate de tip foarfecã sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu.

 

Punand la dispoziția clienților cele mai noi tehnologii, aceștia beneficiazã de echipamente ultra performante, fãrã a avea responsabilitatea tehnica de mentenanțã și service. Pentru astfel de situații personalul tehnic al societãții este la dispozitia beneficiarului, garantând intervenții în decurs de 24 ore de la notificare oriunde în țarã, asigurându-i astfel continuitatea activitãții.

CUI: RO 18664346
Nr. Reg. Com.: RO 18664346
Adresa:

Drumul între Tarlale 401-405, Sector 3, București

Contact:

Marius Tabacu

Telefon:

Telefon: (+40)31.425.39.69
Telefon: (+40)21.450.13.99

Mobil: (+40)728.003.640
Mobil: (+40)728.003.644

Fax:

Fax: (+40)31.425.39.68
Fax: (+40)21.450.13.99

Mail: office@tta.ro
Website: http://www.tta.ro