Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Atlas Copco Romania S.R.L.

Atlas Copco Romania este reprezentanta Atlas Copco Group, un grup industrial cu pozitie de lider in domeniul productiei compresoarelor de aer si a tratarii aerului, a echipamentelor pentru constructii si minerit, a uneltelor si sistemelor de asamblare si a serviciilor de închirieri specializate.
CUI: RO 17479588
Nr. Reg. Com.: J40/8495/2010
Adresa:

 
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 135, Corp 2, Parter, Sector 1, Bucuresti, cod 013686
 
 

Contact:

Marius Cristescu

Telefon:

+40 21 352 36 23

Fax:

+4021 351 37 64

Mail: marius.cristescu@ro.atlascopco.com
Website: http://www.atlascopco.com/rentalrous/