Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Energoutilaj S.A. - Membru Fondator

Energoutilaj este o importantã companie româneascã de închiriere macarale mobile. Flota noastrã de utilaje include macarale mobile cu capacitãți de pânã la 300 tone, dar și autovehicule pentru transport agabaritic.

Cu o vârstã medie de 4 ani, parcul de utilaje al Energoutilaj este unul dintre cele mai performante din România, grupând macarale mobile și autovehicule de producție europeanã, deservite de operatori profesioniști, instruiți permanent la cele mai înalte standarde din domeniu. Cu o experiențã de șase decenii în închirierea de utilaje de construcții, compania noastrã a participat la realizarea majoritãții proiectelor de construcții civile și industriale din România și continuã cu consecvențã aceastã tradiție printr-o acoperire integralã a pieței naționale. Incepând cu anul 2004, am devenit firmã cu capital integral privat. Compania aplicã sistemul de management integrat al calitãții (ISO 9001), al mediului (ISO 14001) și al sãnãtãții și securitãții ocupaționale (OHSAS 18001) începând cu anul 2009.

 

Valorile Energoutilaj sunt excelența operaționalã  integritatea și respectul pentru companie și pentru clienți, responsabilitatea, deschiderea pentru schimbare, instruirea continuã și spiritul de echipã. Considerãm prioritarã siguranța clienților noștri, a angajaților și a publicului larg, fiind dedicați investițiilor continue în imbunãtãțirea serviciilor companiei.

CUI: RO 18946975
Nr. Reg. Com.: J40/2567/1991
Adresa:

Str. Actiunii nr. 26, Sector 4
041102 Bucuresti, Romania

Contact:

Marina Toma

Telefon:

004.021.450.30.02

004.021.450.47.10

Fax:

004.021.450.30.02

004.021.450.47.10

Mail: office@energoutilaj.ro
Website: http://www.energoutilaj.ro