Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Construct Machines SRL

 

CONSTRUCT MACHINES

CU NOI, IN SIGURANTA, LA INALTIME !

CM este in domeniul accesului la inaltime din 2008, inceputul fiind facut pornind de la sediul nostru  din Pipera-Voluntari, CM s-a dezvoltat oferind Servicii complete

Diviziile noastre au fost organizate pentru fiecare pentru piata specifica, platformele de lucru la inaltime, telehandlere, ,transport, service

Capacitatea concentrate in cadrul CM ne permite sa fim competitivi, flexibili si profesionsti, iar coordonarea  centralizata vine in intampinarea solicitarilor clientilor Un singur punct de contactcare e Dna Paula Ionescu pentru orice solicitare mareste eficienta .

 

CUI: RO 21255783
Nr. Reg. Com.: J23/2103/2008
Adresa:

Pipera - Voluntari

Contact:

Paula Ionescu

Telefon:

+40742033936

Fax:

+40213080205

Mail: office@constructmachines.com
Website: http://www.constructmachines.com