Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Aggreko South East Europe SRL

Aggreko este liderul mondial in domeniul serviciilor de inchiriere a echipamentelor pentru producerea energiei si controlului temperaturii.

Aggreko ofera solutii  inovative implementate de personal calificat, in acest fel crescand continuu lista globala de clienti fideli si satisfacuti.

Operam in peste 100 de tari din aproape 190 locatii, acoperind domenii precum: Petrol& Gaz, Minerit, Evenimente, Constructii, Productie , Alimentatie , Utilitati, Industria navala, Telecomunicatii , Armata si Guvern.

 

CUI: RO 30897146
Nr. Reg. Com.: J23/2907/2013
Adresa:

Sos.de Centura nr.7A, Tunari, judetul Ilfov, Romania

Contact:

Dinu Adrian

Telefon:

+40 753.038.011

Mail: office.romania@aggreko.ae
Website: http://www.aggreko.com