Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

MEM IMPEX SRL

Prezenta pe piata romaneasca de peste 15 ani, MEM IMPEX este o companie care are ca obiect de activitate comercializarea si inchirierea unei game largi de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere si reparatii drumuri, cai ferate, instalatii si  diferite alte lucrari de constructii, in special utilaje de compactare, spargere-demolare, taiere asfalt/ beton.

 

MEM IMPEX

CUI: RO7885180
Nr. Reg. Com.: J40/15256/1991
Adresa:

Strada Bucuresti nr. 238, localitatea Magurele, judetul Ilfov.

Contact:

Inginer Dan Barbulescu

Telefon:

 021 4112867 , 0722 522 701

Fax:

0372877885

Mail: office@memimpex.ro
Website: http://www.memimpex.ro/