Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Arons Lift SRL - Membru Fondator

 

Arons Lift comercializeazã și închiriazã platforme pentru acces la înaltime: nacele - tractate, telescopice , articulate.

 

 

Deținem o gama largã de produse cu înãltime de lucru cuprinsã intre 8 si 33 m.

 

Arons Lift reprezintã soluția profesionalã în domeniul lucrului și accesului la înãlțime oferind fiecarui client in parte consultanța necesarã pentru a devenii un jucãtor competititv implicat în domenii specifice : construcții, întreținere clãdiri, iluminat public, etc.

CUI: RO 19085768
Nr. Reg. Com.: J12/3333/2006
Adresa:

Str.Traian Vuia nr. 240 A loc. Cluj Napoca

Contact:

Liviu Aron

Telefon:

mobil 0751 172 829
fix 0264 275 200

Fax:

0264 275 202

Mail: office@aronslift.ro
Website: http://www.aronslift.ro