Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Dornseiff SRL - Membru Fondator

Compania Dornseiff este compusã din 4 filiale (3 in Germania: Burbach, Olpe, Wetzlar și 1 în Romania: Sibiu).

Suntem o echipa de peste 100 de angajați, în continuã formare, pentru a putea face fațã cerințelor exigente ale clienților noștri.

În spatele Holdingului Dornseiff stã o experiențã de peste 50 de ani în domeniul inchirierii utilajelor de ridicat și a transportului agabaritic.

Activãm din anul 2006 în România, prin închirierea utilajelor de ridicat (automacarale, nacele, platforme de lucru la înãlțime și telehandlere).

Avem automacarale cuprinse între 30-300 to, nacele cu înaltimea de lucru de pana la 43 m și telehandlere Merlo 40.17.

Încercãm sã prezentãm pieței construcțiilor din Germania și România conceptul “totul dintr-un singur loc”.

Oriunde aveți șantiere, putem asigura totul, începând cu încãrcarea pieselor, transportul acestora pe șantier, descãrcarea și apoi montajul acestora. Pentru dvs, aceasta înseamnã mult mai puține griji, având un singur partener de discuție (și acesta profesionist) în loc de mai mulți, toate acestea la un preț avantajos.

Avem specialiști care vã pot oferi consultanțã, recomandându-vã utilajul optim pentru situatia dvs. Aceștia se deplaseaza la șantierul dvs, efectueazã mãsuratori, dupã care gãsesc soluția optimã d.p.d.v. logistic și financiar. Prin aceasta, garantãm faptul cã nu vi se impune un alt utilaj decât doar acela necesar efectuãrii lucrãrii dvs.

Alt avantaj care vã invitã sã deveniți clientul nostru este partea de service. În cazul în care vi se defecteaza un utilaj, din orice motiv, echipa noastra de service este gata sã intervinã. Personalul nostru de service a urmat cursuri de specializare atât la sediul nostru central din Burbach / Germania, cât și la producãtorii utilajelor.

Livrarea / preluarea pot fi efectuatã de catre noi.

Domeniul dvs de activitate este unul complex, în multe situații se impune accesul la înalțime în siguranțã deplinã. În acest sens, venim în întâmpinarea dvs printr-un parc de utilaje nou, producție >2006. Nacelele și platformele de lucru la înaltime sunt de diverse tipuri: la noi gasiți nacele electrice (pentru lucrãri în interiorul clãdirilor – zugrãveli, instalații, amenajari interioare, curãțenie, etc) sau nacele 4x4 diesel pentru lucrul în exterior, care pot interveni chiar și pe teren variat.
Deasemenea, din aprilie 2009, am dezvoltat parcul nostru de utilaje prin achiziotionarea de 5 telehendlere (stivuitoare cu brat telescopic) Merlo 40.17, dotate fiecare cu furci, nacela și cupã.

Ne-am format o clientelã compusã în proporție de 80% din firme vest-europene, firme care apreciazã punctualitatea, seriozitatea, competența și nu în ultimul rând profesionalismul. Considerãm
ca și dvs cautați astfel de virtuți la partenerii dvs de afaceri.

CUI: RO 18946975
Nr. Reg. Com.: J32/1192/2006
Adresa:

Str.XIII nr. 106 · RO-557085 Cristian

Contact:

Thomas Quandel

Telefon:

+40(0) 369/103 -223 / -226

Fax:

+40(0) 369/103 -249

Mail: office@dornseiff.ro
Website: http://www.dornseiff.ro