Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Felbermayr Romania SRL - Membru Fondator

 

 

 

 

Pentru a putea reuºi în fiecare proiect unic, va oferim o combinaþie încercata ºi testata de tehnologie ºi cunoºtinþe. Domeniile noastre de transport ºi tehnologii de ridicare va oferã soluþia perfectã pentru fiecare misiune, atâta timp cât ceea ce aveti de mutat este un lucru destul de greu!

 


Punct de lucru: Parcul Logistic București Vest

Autostrada București-Pitesti km 13

Jud. Ilfov

Romania

 

 

FELBERMAYR – MUTAREA IN SIGURANTA A INCARCATURILOR GRELE

CUI: RO 18265450
Nr. Reg. Com.: J40/103/2006
Adresa:

- Platform Department - A1 Business Park Bucharest West  Autostr. Bucharest - Pitesti, Km 13

Contact:

Daniel Istrate

Telefon:

Tel. +40 31 860 03 30 Mob. +40 735 012 536

Fax:

Fax +40 31 860 03 31

Mail: d.istrate@felbermayr.ro
Website: http://www.felbermayr.ro